Els Mossos d'Esquadra van detenir un veí de Ripoll de 23 anys com a suposat autor de vuit robatoris amb força i un furt la capital del Ripollès i Campdevànol, entre els mesos de gener i juny.

Segons va informar la policia catalana, en aquest període l'home va entrar en un domicili, cinc garatges, un cobert d'un mas i una masia i se'n va emportar eines i objectes de valor. Alguns d'aquests objectes es van localitzar posteriorment abandonats en uns camps propers als lloc del robatori.

Els Mossos de la comissaria de Ripoll van detenir el suposat autor d'aquests robatoris dia 15 de juliol. Dos dels robatoris s'havien produït a l'interior de domicili, cinc dins d'uns garatges individuals, un en un cobert d'un mas i un furt en una masia. A Ripoll es van perpetrar quatre robatoris. El primer en un magatzem independent d'un mas, on el lladre va esbotzar la porta i va sostreure una serra radial i uns tubs de coure.

Els altres tres van ser en masies, comesos amb el mateix modus operandi, d'on van sostreure una desbrossadora, una motoserra, una càmera de fotos, productes d'higiene personal, una espasa japonesa i dos teleobjectius.