Uns lladres van entrar a robar la matinada de dissabte a diumenge a una benzinera de Cassà de la Selva. Els delinqüents van entrar a l'establiment amb el mètode del butron, a través d'un forat que van obrir al sostre. La gasolinera està situada a peu de la carretera C-65, al quilòmetre 22. Cap a dos quarts de tres de la matinada va saltar l'alarma de l'establiment i, a la mateixa hora, els passatgers d'un vehicle que passava per allà van veure moviments sospitosos i van avisar els Mossos d'Esquadra. Quan van arribar al lloc, van detectar que els lladres havien fet palanca a la reixa exterior i havien fet el forat per entrar a dins. Es van endur la màquina de tabac i van regirar l'interior, la qual cosa va causar desperfectes.

Els Mossos d'Esquadra busquen els sospitosos per acusar-los d'un robatori amb força. Ahir al migdia, agents de l'àrea d'investigació buscaven empremtes a la benzinera per intentar identificar els lladres. Els Mossos no podran comptar amb imatges de vídeo perquè la benzinera no té càmeres de videovigilància. Sí que té un sistema d'alarma que va saltar de matinada tan bon punt els lladres van accedir dins l'establiment. Compten a més amb el testimoni dels passatgers d'un vehicle que van veure el succés i el van denunciar a la policia.

No és la primera vegada que les benzineres d'aquesta carretera es converteixen en blanc dels lladres. Un altre establiment que hi ha proper a la població de Llagostera, a pocs quilòmetres de Cassà, per exemple ja no té màquina de tabac perquè uns lladres els la van robar fa un temps i han optat per no reposar-la.