L'entitat per a la formació i l'ocupació de Fundació ONCE, FSC Inserta, va posar en marxa ahir a Girona un curs per a persones amb discapacitat d'iniciació al treball sector serveis.

Un grup de 12 alumnes assistiran a aquesta acció formativa que s'imparteix al centre del carrer Universitat de Montpeller, a Girona, fins al pròxim 19 de setembre. Aquest curs consta de 325 hores lectives dividides en els següents mòduls: autonomia personal; l'empresa i el seu entorn.

L'entitat d'inserció laboral FSC Inserta proporciona als alumnes les destreses professionals que els permetin un rendiment competitiu al mercat de treball i el desenvolupament d'aptituds i habilitats personals per aconseguir la plena participació en el seu entorn laboral i social.

Finançament europeu

Tots els cursos de formació s'emmarquen dins del Programa Per Talent, que està desenvolupant Fundació ONCE a través de FSC Inserta, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, l'objectiu del qual és incrementar l'ocupabilitat i la inserció laboral de les persones amb discapacitat.