El secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha presentat el projecte de la nova estació d'autobusos de Torroella de Montgrí. L'acte s'ha celebrat a la casa de la vila i estava obert a tots els regidors de l'Ajuntament. L'objectiu era el d'informar-los de primera mà del punt en què es troba el projecte executiu i les característiques tècniques de l'equipament.

Font ha explicat que el projecte tindrà un cost d'uns 600.000 euros, estarà enllestit passat l'estiu i s'executarà durant el 2014. La nova estació es construirà en uns terrenys cedits per l'Ajuntament que estan emplaçats al final del passeig Enric Morera. Diposarà de quatre andanes, tres parades de taxis i serveis.

L'alcalde, Jordi Cordon, s'ha mostrat molt satisfet per la feina feta i el compromís manifestat per Font. L'alcalde li ha recordat que és un servei llargament reivindicat i estratègic per al model de municipi. Cordon ha insistit que l'actual situació comporta un greuge important al municipi ja que l'actual parada és insuficient, incòmode, genera inseguretat i dóna una mala imatge del nucli com a destinació turística.