El ple de l'Ajuntament de l'Escala va aprovar dilluns, el projecte per completar la sala polivalent de la qual només s'ha pogut utilitzar fins ara la nau principal.

La sala es va estrenar l'any passat i amb el projecte aprovat es podrà completar l'obra, cosa que inclou tant l'acabament de tots els complements d'aquesta nau principal, l'adequació de la part del soterrani, com a sala d'entrenament i competició de tennis taula i rocòdrom. La sala polivalent també té dues aules superiors que està previst que puguin ser utilitzades per diversos assajos. També s'ha aprovat el plec de clàusules per poder adjudicar l'obra que té un termini d'execució de sis mesos i un cost d'1,2 milions d'euros. L'alcalde del municipi, Estanislau Puig, va remarcar que l'obra s'ha d'iniciar aquest any per tal de no perdre una subvenció de mig milió d'euros del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat. En aquest sentit, es va mostrar esperançat que el govern català desencalli aviat l'aportació que té pendent de més de 600.000 euros per altres actuacions ja executades del pla corresponent al període 2009-2013.

Escola bressol

D'altra banda, el ple també va aprovar ahir la reorganització de l'escola bressol municipal Ballmanetes per tal d'adaptar el servei al descens de la demanda dels últims anys. En aquest sentit, s'ha decidit reduir la plantilla de 12 a 8 persones. El motiu és que s'ha passat de més de 120 alumnes fa dos anys a 65 inscrits per al proper curs.

A més, les subvencions rebudes per part de la Generalitat s'han reduit des de 1.800 euros per nen i any a 800 euros. L'Ajuntament esta pendent de saber quines seren les les properes aportacions.