La Diputació de Girona va fer ahir lliurament d'uns lots de material esportiu a cada comarca gironina, mitjançant un acte públic al qual hi van assistir alguns dels responsables dels consells comarcals i esportius gironins.

L'acte va estar encapçalat per Xavier Soy (CiU), vicepresident de la Diputació de Girona i president de la Comissió de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social, i per Miquel Noguer (CiU), vicepresident primer de la Diputació i alcalde de Banyoles.

En concret, cadascun dels vuit lots es compon d'un arc inflable de meta, dues banderoles, un equip de megafonia portàtil i un pòdium d'entrega de premis. El projecte, impulsat des del servei de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, té com a objectiu col·laborar amb els consells comarcals i esportius gironins en la promoció i gestió de l'activitat fisicoesportiva a les comarques gironines.

En aquesta mateixa línia el vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, va anunciar durant la seva intervenció la voluntat de seguir col·laborant amb els consells comarcals i els consells esportius per tal d'optimitzar els serveis que es duen a terme a les comarques de Girona en aquest àmbit.