La Casa del Mar de Palamós acull des del dissabte passat l'exposició d'artesania i manualitats que organitza el col·lectiu de dones de pescadors. Aquest col·lectiu participa en les classes de manualitats que un cop per setmana es realitza a la Casa del Mar i que són dirigides per la palamosina Carme Pastó.

L'exposició permet veure una àmplia mostra de pintura i dibuix, puntes de coixí, pintura sobre roba o patchwork elaborat artesanalment per la dotzena d'integrants d'aquest col·lectiu que, d'aquesta manera, se sumen un any més a la celebració de les festes que el municipi i la Confraria de Pescadors de Palamós han organitzat aquest passat cap de setmana en honor a la Mare de Déu del Carme.

La mostra va ser inaugurada el passat dissabte a les set de la tarda en un acte que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, i del patró major de la Confraria de Pescadors de la vila, Francesc Benaiges. Aquesta exposició romandrà oberta al públic a la Casa del Mar (plaça de La Catifa) cada dia i fins al proper dissabte, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre.