El Grup Bon Preu ha obert aquesta setmana un nou establiment de l'ensenya Esclat a Palafrugell, situat al nou centre comercial Costa Brava Bulevard, a La Fanga. El nou hipermercat ha permès donar feina a 92 persones, part de les quals ja procedien d'un establiment de la mateixa empresa, segons ha informat Bon Preu. L'acte inaugural, on van assistir més de 500 persones, va permetre inaugurar la primera fase del centre comercial, que inclou l'Esclat i una cafeteria.

A la inauguració hi van assistir l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández; l'alcalde de Regencós, Josep Fontanillas; i de l'alcalde de Mont-ras, Carles Salgas. També hi van ser presents alguns membres del comitè de direcció del Grup Bon Preu: el sotsdirector general, Josep Font, el director comercial, Antoni Amblàs, i el director d'operacions, Joan Sabartés.

El nou Esclat compta amb una sala de vendes de 3.800 metres quadrats i disposa de totes les seccions de producte fresc: fruiteria, carn amb servei al detall, peixateria, xarcuteria, formatgeria i fleca amb productes d'elaboració pròpia, així com també amb un espai amb premsa i un ampli assortiment de productes de basar.