L'exregidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i empresari, Pere Luque, va protagonitzar una disputa amb un treballador municipal que ha acabat amb denúncies creuades davant dels Mossos d'Esquadra. Luque va denunciar una presumpta agressió del funcionari; mentre que aquest, que és Policia Local en comissió de serveis a l'àrea de Vialitat; denuncia presumptes insults i amenaces.

Els fets van passar a tres quarts de vuit del matí del dimarts, quan els operaris municipals pintaven (per millorar) l'accés a l'aparcament soterrat de l'Ajuntament. El carrer estava tallat amb cons, però Luque va animar a un treballador a passar amb la furgoneta. Segons consta en la denúncia del funcionari, li van dir que passés pel passeig si volia. En tot cas, segons la versió del funcionari, aquí va començar a rebre els insults de Luque. S'hi va acostar i amb to amenaçador li hauria recordat que ja no era agent. Llavors, l'hauria escupit i, en un segon intent, el funcionari li hauria posat la mà a la boca, s'hauria produit un forcejament que hauria acabat amb el rellotge de l'empleat municipal trencat i el polo de Luque esquinçat.

L'exedil va negar ahir que l'hagués escupit. En la versió que va explicar a aquest diari, l'únic que hauria dit al treballador municipal és que era un "inútil" per no facilitar un pas alternatiu a més de desqualificar la seva tasca. Aleshores, el funcionari li hauria donat un cop de puny a la barbeta i li hauria trencat el polo. Aleshores, afirma Luque, sí que hauria insultat al treballador municipal.

D'altra banda, Luque se sent víctima d'una persecució de l'Ajuntament ja que va explicar que dimarts a la tarda li van portar una notificació perquè es desmuntés la terrassa del local que regenta un familiar. L'empresari reconeix que supera l'ocupació, si bé es pregunta si a la resta de locals amb terrasses que superen l'ocupació se'ls ha fet la mateixa notificació.