Els Mossos d'Esquadra han informat que s'ha aturat la recerca activa de Francisco Vila, l'home de 72 anys veí de Campdevànol, que va desaparèixer el passat diumenge a la tarda. Durant cinc dies, els mossos amb la col·laboració dels Bombers, Protecció Civil i voluntaris de la zona han estat buscant-lo per Ribes de Freser, Batet, Queralbs i fins l'alberg dels Maristes sense èxit. El desaparegut, que pateix alzheimer, va ser vist per últim cop el diumenge mentre caminava en direcció a Campelles. Per això, des del primer moment, el dispositiu es va centrar en aquest municipi tot i que, durant aquests dies, l'operació s'ha anat aturant i reprenent seguint les investigacions dels agents.

Francisco Vila està en parador desconegut des del diumenge passat a la tarda. L'home, veí de Campdevànol de 72 anys i amb alzheimer, va ser vist per últim cop per uns veïns caminant en direcció a Campelles. Aquell mateix dia a la tarda, Vila no va acudir al centre de dia del poble però els responsables no els hi va estranyar ja que, aquella tarda, va caure un gran xàfec a la zona. No obstant això, les alarmes es van disparar quan l'home tampoc va aparèixer a la residència l'endemà, el dilluns.

Des de llavors, els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda dels Bombers, Protecció Civil i voluntaris van començar un ampli dispositiu de recerca que s'ha focalitzat en els termes municipals de Ribes de Freser, Campelles, Batet i Queralbs sense obtenir cap indici. La recerca es va aturar el passat dilluns a la nit i es va reprendre el dimarts a primera hora. Posteriorment, el passat dimecres els agents també van decidir que no continuarien les tasques fins que no es trobessin més indicis. No obstant això, el mateix dijous dues dotacions dels mossos i voluntaris van fer una batuda pel terme de Campelles. Davant la manca de nous indicis, aquest divendres els mossos han decidit aturar la recerca activa sobre el terreny.