Un atropellament mortal a les 6:20 hores a les vies del tren a la sortida de la ciutat de Girona -segons va informar Renfe- va afectar deu trens fins a les 9 del matí, els que concentren el nombre més elevat d'usuaris perquè coincideix amb l'inici de la jornada laboral. El trànsit ferroviari va estar totalment tallat durant una hora, però els retards d'entre 30 i 40 minuts es van allargar fins ben entrat el migdia.

Les causes del retard en la circulació de trens s'han de buscar en l'atropellament mortal que va tenir lloc a les vies de Girona, al seu pas per l'Hipercor. Un menor havia saltat les tanques perimetrals que impedeixen l'accés i mentre es trobava entre els rails va ser envestit pel tren, que no va poder frenar a temps. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets, ja que malgrat que la principal hipòtesi apunta a un accident, no es descarta tampoc un suïcidi.

Ahir a la tarda també va quedar afectada la circulació de trens a Blanes deprés que un septuagenari es posés davant del tren i esperés que l'atropellés. L'home havia buscat un lloc discret i es va situar en el límit entre Malgrat i Blanes.