27 de juliol de 2013
27.07.2013

El batlle afirma que farà "el compromís de l'aparcament soterrat"

Esquerra reclama a l'equip de govern més transparència en aquest assumpte arran de l'aprovació del pla especial de la zona clau E del port

27.07.2013 | 07:45
Imatge virtual de com quedarà el pla especial desenvolupat.

L'equip de govern de Sant Feliu de Guíxols (CiU i PSC) ha aprovat provisionalment en el darrer ple el pla especial de la zona clau E del port, que afecta la gran esplanada que té. Tant Tots per Sant Feliu com Esquerra hi van votar en contra i van coincidir amb el PP en el temor sobre com es resoldrà la desaparició de les places d'aparcament que actualment hi ha. En aquest sentit, el regidor republicà, Jordi Vilà, va queixar-se de "l'opacitat" amb què veu que es porta aquest assumpte, ja que el lliga amb el projecte de l'aparcament soterrat al front marítim. En aquest sentit, l'alcalde, Joan Alfons Albó (CiU), va manifestar que es tracta d'una acció que els dos socis de govern portaven en el seu programa electoral, de manera que "complirem el compromís de l'aparcament soterrat". A més, va anunciar que a Cala Sans també hi haurà aparcament.
Vilà, que s'oposa a l'aparcament al passeig del Mar, va ser el més incisiu en aquest assumpte de l'aparcament soterrat. Així, va manifestar que amb aquest pla especial de la zona clau E es perdrà lloc d'aparcament i va criticar que el govern no faci referència al projecte de l'aparcament soterrat: "Sense tenir aquesta informació, no podem donar suport a aquest pla especial". I va afegir que l'Ajuntametn destina 50.000 euros a estudiar-ne la viabilitat i fer-ne un avantprojecte executiu. El regidor d'Urbanisme, Joan Vicente, va defensar que cap planejament preveu aparcament en aquest espai del port i va afirmar que també han de mirar de treure places d'aparcament del passeig si es pot fer. L'alcalde, a més d'afirmar que tirarà endavant l'aparcament soterrat, va assegurar que amb el desenvolupament del pla especial no es perd cap plaça d'aparcament al port.
Vilà i TSF també van qüestionar on anirà el Festival de Porta Ferrada quan funciona bé en aquest espai.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook