27 de juliol de 2013
27.07.2013

La CUP demana l'exempció de l'IBI als solars urbanitzables amb activitat agrícola

27.07.2013 | 07:45

La CUP de Banyoles -a l'oposició- volen que l'Ajuntament no cobri l'Impost de Béns Immobles (IBI) als propietaris de solars urbanitzables en els quals es realitzi una activitat agrícola. Aquesta proposta es votarà dilluns, en el proper ple municipal.
L'objectiu d'aquesta moció de la CUP és "potenciar l'horta en sòl urbà, que aporta productes de proximitat, salut i qualitat paisatgística, i evitar la proliferació de solars buits i degradats al municipi". El partit també destaca l'augment de "la qualitat de vida dels veïns" que suposaria reconvertir solars abandonats en zones agrícoles.
D'altra banda, la CUP també ha fet referència al sector de Sotamonestir, pendent d'una remodelació urbanística proposada per l'equip de govern, alertant que "en un futur no molt llunyà" aquest espai pot presentar "un paisatge d'asfalt i terrenys erms, amb vials desenvolupats i rodejats de solars buits". El partit ha lamentat que Sotamonestir "restarà paralitzat o, com a molt, a mig desenvolupar durant un llarg període de temps".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema