Els Bombers de la Generalitat ha localitzat a dos quarts d'onze del matí d'aquest diumenge la veïna de Palafrugell de 62 anys que es trobada desapareguda des d'ahir a la tarda a la zona de Regencós (Baix Empordà). Els serveis de rescat han estat buscant-la durant tota la nit i matí per la zona on acostumava a passejar i, finalment, efectius del GRAE amb un helicòpter l'han pogut localitzar. La dona estava desorientada però bé de salut i ha estat evacuada en ambulància a l'hospital de Palamós. D'altra banda, aquest matí també s'ha trobat un home de 76 anys que havia desaparegut a Esparreguera (Baix Llobregat). L'home estava deshidratat i desorientat i el SEM l'ha traslladat a l'hospital de Martorell.

Pel que fa al rescat de la veïna de Palafrugell hi ha treballat set dotacions dels Bombers i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. L'avís d'alerta el va donar ahir a la tarda el marit de la desapareguda en veure que la dona no tornava a casa. En principi, la veïna havia sortit a caminar a prop del càmping Mas Panoxes. Els efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers l'han localitzat mitjançant l'helicòpter prop d'aquesta zona.

D'altra banda, pel que fa al veí de 76 anys d'Esparreguera, els agents l'han localitzat aquest matí en bon estat però deshidratat i desorientat. L'home havia sortit a caminar ahir al migdia i no va tornar a casa seva. L'avís es va rebre al voltant de dos quarts de nou del vespre i els agents van estar buscant-lo durant tota la nit.