Dues treballadores gironines de La Caixa participen com a voluntàries en un projecte de cooperació al desenvolupament durant les seves vacances, que es realitza a Bolívia a través de l'ONG Acción Contra el Hambre.

L'actual és la setena edició d'un programa de voluntariat i de cooperació internacional per al qual l'Obra social de la Caixa beca els seus treballadors. Aquest 2013, participen en el programa dues gironines que treballaran amb comunitats de Bolivia, a través de la ONG Acción Contra el Hambre.

En total, els empleats de La Caixa a Girona ja han col·laborat en tres projectes com a Cooperants Caixa, i ho han fet dedicant les seves vacances d'estiu a ajudar a millorar la qualitat de vida dels habitants de països desafavorits amb l'aportació dels seus coneixements professionals.

L'objectiu de la iniciativa -segons ha destacat l'Obra social- és contribuir a millorar les condicions de vida de les poblacions vulnerables residents en països en vies de desenvolupament, a través de l'assistència tècnica que ofereixen voluntaris de La Caixa que donen suport als diferents projectes implementats per les organitzacions no governamentals en aquests països. En aquesta edició, s'han becat 40 treballadors de l'entitat bancària a tot Catalunya, escollits després d'un procés de selecció en el qual s'ha tingut en compte el perfil, l'experiència i les expectatives dels candidats.