30 de juliol de 2013
30.07.2013

PÓramo (CiU) renuncia a l'alcaldia de Roses per˛ continuarÓ com a regidor

L'actual primera tinent d'alcalde i regidora de Turisme, Montserrat Mindan, es convertirÓ en la nova alcaldessa

30.07.2013 | 08:09

"Dos anys desprÚs d'haver assumit l'alcaldia de nou i desprÚs de vint anys dedicat a la polÝtica, l'alcalde de Roses, Carles PÓramo (CiU) va anunciar ahir una decisiˇ presa fa molt de temps: renuncia al seu cÓrrec per˛ es mantindrÓ com a regidor a l'equip de govern. El rellevarÓ la seva dona de confianša i fins ara primera tinent d'alcalde, Montse Mindan, que diu afrontar el cÓrrec "preparada".

L'alcalde de Roses, Carles Pàramo (CiU), va anunciar ahir que deixa l'alcaldia del municipi per motius personals i que el rellevarà en el càrrec la fins ara tinent d'alcalde i regidora de Turisme, Montserrat Mindan. La decisió va agafar per sorpresa alguns dels grups de l'oposició però Pàramo va assegurar que ha estat molt meditada i que feia mesos que l'estava preparant. Malgrat el relleu, el fins ara alcalde continuarà com a regidor i, tot i que encara s'han de concretar les seves funcions, probablement assumirà tasques de coordinació de projectes de mandat com ara l'aparcament soterrat de davant del mar o la rambla de Ginjolers. Pàramo va assegurar que encara que no s'havia establert una data, el canvi s'havia pactat amb el grup municipal i que passarà a un "segon pla" per fer compatible la seva vida familiar i l'escó que ocupa per CiU al Congrés. Mindan va assegurar ahir assumir el nou càrrec -que es farà efectiu dissabte en un ple extraordinari- amb il·lusió i va afirmar estar preparada per assumir "la responsabilitat".

Pàramo va entrar al saló de plens enmig d'aplaudiments i un marcat somriure. El que té, diu, sempre que explica a coneguts la seva "meditada" decisió. "Estic content com un gínjol", va assegurar. L'alcalde va recordar la seva trajectòria política i que la primera vegada que va assumir aquest càrrec tenia 43 anys. "Llavors el meu fill em va dir pare no facis mai res del que m'hagi d'avergonyir i crec que em puc sentir orgullós d'haver complert", va afirmar Pàramo, que també va elogiar els diferents regidors que l'han acompanyat al llarg d'aquests vint anys en els diferents equips de govern i grups de l'oposició que ha format. Pàramo va assegurar que es va presentar a les darreres eleccions del 2011 després de perdre l'alcaldia el 2007 "amb males arts". "Vaig anunciar-li al president, Artur Mas, que em volia presentar a les eleccions del 2011 per recuperar l'alcaldia. Malgrat això era conscient que el 2015 ja no seria candidat perquè ja tindré 66 anys", va explicar. Segons Pàramo, tot es va precipitar en entrar al Congrés i, després de mesos de converses, es va decidir fer el relleu a l'agost per fer una "transició tranquil·la" perquè no haurà de viatjar a Madrid per ocupar el seu escó de diputat. Aquest càrrec i la voluntat de dedicar més temps a la seva família són els principals motius que justifiquen el seu adéu a l'alcaldia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook