03 de agost de 2013
03.08.2013

Figueres acollirà un seminari per a la creació de marca del vi

Es farà en el marc de la Mostra del VI i està dirigit a cellers, restaurants, enoteques o hotels

03.08.2013 | 00:00
Pau Canaleta, Manel Toro, Ramon Ramos i Laura Masramon, a l´acte.

Figueres acollirà el primer seminari dedicat a la creació de marca en l'àmbit del vi i l'enoturisme de Catalunya en el marc de la 29a Mostra del Vi, que se celebrarà a la ciutat del 5 al 8 de setembre. La jornada, que tindrà lloc el 6 de setembre al Cercle Sport, està dirigida a cellers, restaurants, enoteques, hotels, agències de viatges i destinacions turístiques que vulguin crear marca a l'entorn de vi i l'enoturisme.
El "Marca Vi" vol esdevenir un referent en aquest àmbit a més de ser una eina per a tots aquells negocis a l'entorn del vi que necessitin millorar la seva comunicació i posicionament. La primera edició del seminari comptarà amb la participació de destacats especialistes en el món del màrqueting, la comunicació i l'enoturisme així com la Directora General de Turisme de la Rioja, Mónica Figuerola, entre d'altres.
La jornada, a banda de ser pionera a Catalunya, és segons els organitzadors, un pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi. Les activitats compten amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i la DO Empordà.
El cercle Sport serà l'escenari de les conferències que finalitzaran amb un tast de vins. El preu d'inscripció és de 50 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook