La Policia Local de Blanes està investigant el llançament de pintura a la casa de l'alcalde de la localitat, Josep Marigó, segons van confirmar fonts policials. Els fets haurien succeït divendres de la setmana passada, quan alguns individus haurien llençat pintura de color blau a la façana de casa del batlle. Els Mossos d'Esquadra van confirmar que s'ha posat denúncia, però que qui està portant el cas és la mateixa policia local del municipi.

El cas es porta amb secretisme. Segons ha pogut saber Diari de Girona, la nit de divendres de la setmana passada es van llençar pots o globus plens de pintura de color blau a la façana de l'alcalde de Blanes. Tot seguit, el cas es va denunciar a la policia i els agents del cos municipal van engegar una investigació per esbrinar qui podria haver estat l'autor. Segons fonts policials, per ara la investigació ha estat infructuosa i no se sap qui podria haver estat.

El color blau de la pintura fa sospitar que pugui tenir relació amb les zones blaves que s'han instal·lat aquest any a tot el municipi i que han provocat fortes crítiques per part de veïns i comerciants de la localitat. Podria tractar-se, doncs, d'una reacció a aquest fet. La investigació continua oberta.

Per altra banda, la façana del domicili de l'alcalde ja ha estat repintada i no queden restes de la bretolada.