L'operació tornada del pont de la mare de Déu d'agost va ser tranquil·la a les comarques de Girona, sense cues especialment llargues i amb les platges plenes fins a la bandera. Les crides habituals a escalonar la tornada de les vacances i no esperar a l'últim moment que fa el Servei Català de Trànsit van fer el seu efecte i la circulació va ser fluïda a la majoria de la xarxa viària.

Les úniques retencions que es van produir van ser a la N-II a l'altura de Figueres. Un quilòmetre de circucació lenta en sentit França va fer la guitza als conductors que circulaven en aquest sentit.

A la C-65, lloc habitual de cues, el Servei Català de Trànsit va col·locar cons d'incorporació i la circulació va ser plàcida. Inclús els accessos a la Costa Brava no van patir les retencions que altres cops són habituals. A la C-31 es va circular també amb absoluta normalitat.

Allà on sí hi va haver "embussos" va ser a la sorra de les platges. Ahir es van tornar a repetir les escenes de banyistes buscant un espai on plantar la tovallola.

La tornada relativament tranquil·la de les vacances contrasta amb el bullici que aquests dies hi ha hagut als diferents municipis de la Costa Brava. Sense anar més lluny el dia de la Mare de Déu d'Agost, a Platja d'Aro hi havia retencions a la tarda a tot el centre del municipi i fins a s'Agaró i era quasi una proesa trobar aparcament.