L'afluència de públic segueix sent nombrosa als Correbous de la Festa Major de Vidreres. La tradició no es perd i ahir entre 1.800 i 2.000 persones van omplir la plaça portàtil instal·lada a l'esplanada del pavelló per veure com els més atrevits saltaven a la sorra per mesurar-se amb els bous i les "vaquilles" a les quals desafiaven a base de córrer, saltar o retallant-les per evitar l'envestida.

Des de les cinc fins a les vuit del vespre els participants van poder anar saltant a la plaça o bé mirar-s'ho tot des de la barrera. Avui també es podrà tornar a gaudir dels correbous amb l'encierro de les vuit del matí i els bous a la plaça a les cinc de la tarda.

La jornada d'ahir va desenvolupar-se sense incidències destacades, més enllà de les trompades acostumades i alguna relliscada dels participants que patinen amb la sorra. Els menors de 16 anys tenien prohibit batre's amb els bous i les "vaquilles" que tenien entre 2 i 6 anys i alguns superaven de llarg els 300 quilos de pes.

Els assistents també van poder gaudir d'un espectacle de doma de cavalls a càrrec de SercamShow, conegut també per haver sigut guanyador de la quarta edició del popular programa televisiu "Tú sí que vales".

El públic va poder veure com el domador s'enfilava dempeus al llom dels cavalls, els passava per sota, els feia saltar amb les quatre potes a l'aire, els estirava a terra o era capaç de muntar el cavall quan aquest es trobava trotant solitari.

Com és tradicional, la cita no va acabar sense que un agraciat s'emportés un lot de productes de menjar que es va sortejar a la mitja part. Tots els que van pagar l'entrada (10 euros) hi tenien dret. El lot estava configurat amb productes que entregaven els establiments col·laboradors amb la celebració de la festa.