09 de setembre de 2013
09.09.2013

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Falgons celebra l'Aplec de Sant Ferriol

09.09.2013 | 00:00
La Cavalcada Medieval va estar encapçalada pel Trobador Alfons Encinas, que va cantar cançons d´amor.

El poble de Falgons, que forma part del municipi de Sant Miquel de Campmajor, va celebrar ahir el tradicional i popular Aplec de Sant Ferriol, la Festa major d'aquesta localitat.
La festa va començar puntualment a les 10 del matí amb una mostra de productes locals i artesanals que va durar fins a l'hora de dinar i que enguany va ser la gran novetat de la festa.
Tot seguit, cap a les 12 del migdia, va tenir lloc el principal esdeveniment de l'aplec, la tradicional Cavalcada Medieval en què es representa com el baró de Falgons i els seus soldats porten les relíquies de sant Ferriol des del castell i les presenten al rector del poble abans de celebrar una missa a l'aire lliure.
Abans de l'ofici en què es beneïx el romaní, el Trobador Alfons Encinas va encapçalar la cavalcada cantant cançons d'amor i festa des del Castell fins a l'església de Falgons, on finalment es va celebrar l'eucaristia.
A la tarda, després d'una gran l'arrossada popular, el Trobador Alfons Encinas va dur a terme el concert d'Arpa medieval, Viola de Roda, Mandola, Nickelarpa i Guitarra clàssica i acústica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook