13 de setembre de 2013
13.09.2013
Coordinadora de Colles de Catalunya

Esperxats de l'Estany i els Llunàtics de la UPC, a la CCCC

Els dos col·lectius constaran com a colles en formació durant el primer any que estiguin a la coordinadora

13.09.2013 | 14:53

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha admès els Esperxats de l'Estany i els Llunàtics de la UPC com a noves colles en formació. Aquesta denominació, que ara mateix reben 14 colles, és un protocol de la CCCC per assegurar que durant el primer any les noves colles tenen una assegurança i van participant a les activitats formatives. Un cop ha passat un any, si les colles en formació participen en aquestes activitats i són capaces d'aixecar un castell de sis esdevenen membres de ple dret de la coordinadora. Per ara la Coordinadora té 65 colles membres de ple dret, cinc de les quals són universitàries, a banda de les 14 que estan en formació.

Els Esperxats de l'Estany són una una colla de Porqueres (Pla de l'Estany), la primera que es crea a la comarca. És un projecte que va engegar un grup de joves del municipi l'any passat i ja aixequen castells de sis.

D'altra banda, els Llunàtics de la UPC està formada per estudiants del Campus de Vilanova i la Geltrú (Garraf) d'aquesta universitat. El col·lectiu va començar a aixecar-se a finals del passat curs acadèmic i és la primera colla universitària admesa com a colla en formació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook