La Guàrdia Civil ha detingut a la Jonquera un home per portar ?gairebé mitja tona amagada en el cotxe. L'arrestat és un ciutadà italià que els agents van entregar juntament amb la substància comissada al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Els fets van succedir dilluns cap a la una del migdia, en aquell moment agents de la Secció Fiscal de La Jonquera estaven fent un servei de la seva especialitat i van inspeccionar el vehicle que conduïa l'home de nacionalitat italiana.

Els agents de la Guàrdia Civil van identificar-lo i un cop es va duu a terme la inspecció van poder veure que dins al cotxe hi havia diversos paquets de color marró. En fer-se l'anàlisi de la substància va donar positiu a haixix i en total, un cop pesats els diferents paquests, van donar un total de 490 quilos.

Davant la descoberta, els agents van detenir el conductor, un home de 54 anys i nacionalitat italiana. De tot el cas, els membres de la Guàrdia Civil van isntruir les diligències corresponents i van entregar-les, juntament amb el detingut i la droga al jutjat.??