L'Ajuntament de Tossa organitza per primera vegada les "Trobades de Tardor", unes trobades entre alcaldessa, regidors i tècnics dels consistori amb empresaris privats de la població per tal d'intercanviar opinions i idees amb l'objectiu de millorar Tossa de forma conjunta.

L'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, va afirmar que "l'Ajuntament és conscient de la situació econòmica actual i de les dificultats que tots els sectors de la vila afronten en les seves activitats empresarials. Per això, crec que, més que mai, és necessari obrir línies de diàleg per tal d'orientar tant l'activitat pública com la privada cap a uns objectius d'excel·lència".

En aquest sentit, Saladich va assegurar que "Tossa, situada en el cor de la Costa Brava i propera a Girona i Barcelona, i amb un patrimoni històric i mediambiental important, ha d'utilitzar aquests temps de crisi per posicionar-se en un mercat cada vegada més competitiu i millorar la seva oferta". L'alcaldessa va assenyalar que "l'objectiu de les trobades és millorar Tossa en tots els aspectes. Fer-ho d'acord amb el sector privat és el millor camí". Aquestes trobades tindran lloc durant tot el mes d'octubre a la primera planta de l'Edifici La Nau. En total se'n faran vuit en cinc dies diferents, i tindran una durada d'una hora aproximadament. Reuniran empresaris d'hotels, pensions, serveis, càmpings, oci nocturn, restauració i comerç amb tècnics i representants municipals.

Les trobades s'estructuraran en una primera exposició per part de l'Ajuntament -en què es donaran dades econòmiques vinculades a ordenances fiscals que afecten el sector i s'explicarà, per exemple, en què es gasta els impostos el consistori o com poden obtenir bonificacions si modernitzen els seus establiments- i després hi haurà un torn obert de paraula per fer una valoració de la temporada, expressar les inquietuds dels col·lectiu i proposar millores en àmbit públic i privat.

Les primeres d'aquestes trobades tindran lloc aquest proper dimarts, 15 d'octubre a partir de les 9.30 hores i reunirà els empresaris dels diferents hotels.