Un camió que transportava verdures i circulava per l'AP-7 va quedar amb tota la càrrega cremada després que un foc en el seu remolc l'arrasés. L'accident del vehicles va provocar fortes retencions a la via ràpida durant el matí ja que fins que no es va haver retirat el vehicle hi va haver talls intermitens en alguns dels carrils de la via en sentit Girona. Tot i l'espectacularitat de l'incendi, el conductor del vehicle de transport va sortir il·lès ja que la tractora del camió no va quedar afectada, segons fonts dels Bombers.

El sinistre viari va tenir lloc quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de set del matí, a l'AP-7 entre Hostalric i Sant Celoni. El foc es va originar en la caixa del camió, on hi havia diverses caixes de plàstic que contenien verdures. Malgrat la feina dels Bombers, la càrrega del vehicle pesant va quedar tota cremada.

L'afectació viària va durar fins passades les dues del migdia, quan es va normalitzar el trànsit. Durant el matí va haver-hi talls intermitents dels carrils en sentit nord. Durant l'estona que van estar-ho dos d'ells, es van generar cues des de Sant Celoni en sentit Girona de 12 quilòmetres.

Pare i filla ferits amb la moto

Un home de Garrigoles que conduïa per la C-3 a l'alçada de Verges va caure de la moto juntament amb la seva filla i van quedar ferits.

El pare de 43 anys va quedar ferit lleu i la noia de 13 anys, de més consideració. Per aquest motiu, efectius del Sistema d'Emergències mèdiques (SEM) la van evacuar a l'hospital de Palamós. A la tarda, la noia era donada d'alta tot i el cop al cap que va rebre en caure, segons fonts del centre sanitari.