El president del Partit Popular a Girona i portaveu al Parlament, Enric Millo, va reclamar ahir "respecte pels centenars de milers de gironins que no volen la independència" i va afirmar que "cada vegada que un alcalde penja l'estelada en el seu municipi deixa de representar tots els seus ciutadans i passa a representar només aquells que advoquen per la separació i el trencament".

Millo va fer aquestes declaracions en la clausura de la Jornada de Treball del Consell Municipal del PP de Girona, que es va celebrar a la Bisbal. Aquest òrgan aglutina tots els regidors populars de les comarques gironines, als quals Millo va agrair la feina feta.

Durant la seva intervenció, el president popular va reclamar respecte pels gironins que no volen la independència i va assegurar que "els centenars de milers de gironins que no volen la independència es mereixen el mateix respecte per part dels seus governants que els que la defensen". Segons Millo, "actualment això no passa, i aquells que ens volen separar gaudeixen de la gràcia de les forces polítiques gironines, inclòs d'un PSC desorientat i sense rumb". Enric Millo va reclamar també el "dret a saber la veritat sobre la posició d'Europa davant la independència de Catalunya" i, en aquest sentit, va insistir en què "Europa és el projecte de la Unió on els separatistes no hi tenen cabuda".