31 de octubre de 2013
31.10.2013

ICV insta a frenar la inversió dels pressupostos per desdoblar la N-II al nord

31.10.2013 | 00:00

ICV centrarà les seves al·legacions referents al territori gironí als Pressupostos Generals de l'Estat per 2014 en les infraestructures i a deixar de banda les inversions en projectes innecessaris i que tinguin una afectació negativa sobre el territori. En aquest sentit, la formació reiterarà la seva postura d'oferir el pas gratuït per l'AP-7 en comptes de tirar endavant les inversions per desdoblar la N-II als trams del nord.
El diputat gironí d'ICV-EUiA al Parlament va explicar ahir que s'han presentat 20 esmenes que afecten les comarques gironines, i que respecte a la N-II mantindran "l'oposició a qualsevol agressió damunt del territori, ja vingui de l'Estat com de la Generalitat, i el desdoblament de la N-II és un mal projecte, paradigma d'èpoques passades, i que empobreix el territori i enriqueix només algunes butxaques, quan hi ha alternatives menys costoses i més eficients". En aquest sentit, la seva formació afirmar que s'han de frenar les actuacions que provoquin erosió i degradació del territori i cal protegir-ne els hàbitats.
Vidal va defensar que cal aturar el desdoblament i apostar pel rescat de l'AP-7. "Compliria amb escreix amb les necessitats de mobilitat i transport sense comprometre el futur ambiental i econòmic d'un territori que té en el seu paisatge un dels principals actius", argumentava el diputat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook