L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, en el seu darrer ple, va adjudicar a Gaavoc SL d'Olot les obres de construcció i la posterior gestió d'una residència-centre de serveis a la gent gran que s'emplaçarà a la plaça de Ca Les Hermanes. L'acord unànime és un pas important en la concrecio d'un projecte començat fa 10 anys. El primer pas va ser obertura del centre de dia. Un altre va ser lacompra de 2 finques a la plaça de ca les Hermanes, una d'elles a través d'una permuta amb l'associació de pagesos del municipi. Al 2008, el consistori disposava d'un avantprojecte .

La previsió és que el centre tingui unes 60 places, de les quals prop de 20 seran concertades. La finca que ha d'acollir la residència està formada per dos rectangles juxtaposats, amb la part anterior davant de la travessia del Roser. S'hi preveu una edificació de tres plantes amb façana al carrer del Roser, i una de dues plantes amb façana a la plaça de ca les Hermanes. La superfície construïda ha d'abastar 933 metres2.

La intenció és que la residència doni servei al conjunt de la Garrotxa i a municipis de l'àrea del Ter i del Brugent. A partir d'ara la previsió és que les obres durin 2 anys i en conseqüència estiguin acabades el 2016.

Joan Casas (alcalde de Sant Feliu per CiU) sempre ha definit que la residència de la gent gran és una de les principals fites dels seus mandats. Quan acabi aquest, haurà estat tres mandats al capdavant del municipi.