El saló Tot Nuvis Girona 2013 va tancar amb un bon èxit d'assistència. Al llarg de tres dies unes 3.500 persones van passar per la Fira, cosa que representa un 12% més que l'any passat. La majoria de parelles van buscar assessorament personalitzat sobre casaments entre els 118 estands que hi havia enguany. A més també hi va haver diversos tallers i activitats lúdiques així com la 21ena edició de la fira nupcial. "El públic tenia una idea molt definida", va explicar la directora de Fira de Girona, Marta Plasència, qui va matisar que "els futurs nuvis no han vingut només a passejar- se sinó a obtenir informació útil i de valor sobre alternatives, idees i novetats per fer realitat els seus somnis". Des de l'organització es van mostrar satisfets, "tant pels resultats obtinguts pel que fa al nombre d'expositors i visitants com per haver creat un espai únic de trobada" va explicar Plasència.

Entre les activitats que més expectació van generar, destaquen les passarel·les "ens casem" que va estrenar nova ubicació i nou format de la mà de Toni Claro (Agència de models Ontop) i la també agència de models Francina.

Al llarg d'aquests dies es van fer tres desfilades per tal de presentar les últimes tendències en moda nupcial i de celebració, llenceria, joies, maquillatge, perruqueria i rams de núvia. Uns bouquets dissenyats pel campió d'Espanya d'Art Floral, Eduard Maynegre.

Els diversos tallers oferts aquest any van tenir també una bona acollida com el "Parella i sensualitat" sobre persuasió, seducció, impartit per la coach experta en sexualitat, Yolanda Dionisio, i celebrat dissabte a la tarda. Un altre èxit va ser la masterclass de gintònics protagonitzada per l'empresa Giroq.

D'altra banda, el Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya de la demarcació de Girona, (Codic-Gi) està present per primera vegada al saló Tot Nuvis, per tal d'assessorar les parelles visitants sobre com crear l'ambient idoni per celebrar la cerimònia i, fins i tot, sobre com decorar la seva llar.

L'objectiu, tal com va dir la directora de Fira de Girona en la presentació del certamen, és superar el nombre de visitants respecte l'any passat, com l'increment d'expositors. El saló va rebre uns 3.000 visitants en la passada edició.