La Unió Esportiva Aiguafreda va acomiadar els dos nens del club i els seus pares que van morir aquest cap de setmana en un accident de trànsit a la C-17 a les Llosses. Els dos nens jugaven a la categoria benjamí del club de futbol i anteriorment també havien practicat bàsquet. L'acte va comptar amb la participació dels companys de les dues víctimes, membres del club, representants de l'Ajuntament d'Aiguafreda i familiars, veïns i amics.

Amb dues samarretes amb els noms de Yassin i Youssef acompanyades de pilotes de futbol va començar l'acte de comiat a la família morta aquest cap de setmana en un accident de trànsit a la C-17. Amb les grades del camp plenes a vessar, els veïns d'Aiguafreda van donar l'últim adéu a aquesta família, que feia 14 anys que residien entre Aiguafreda i Sant Martí de Centelles.

Durant l'acte van participar representants del club de futbol, del de bàsquet, de l'escola on anaven els nens, el mossèn d'Aiguafreda i el de Sant Martí de Centelles, representants de la comunitat islàmica del poble, així com l'alcalde del municipi, Joan Vila, i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea. Tots ells van recordar els dos nens com dos menors molt alegres i van destacar que era una família molt coneguda i integrada al poble.

En declaracions als mitjans, l'alcalde va explicar que els cossos estan al tanatori de Ripoll i que s'estan ultimant les tasques entre la Generalitat, el Consolat del Marroc i l'Ajuntament per tal de repatriar els cossos al Marroc. D'altra banda, va assegurar que encara es desconeixen els motius exactes de l'accident però va afegir que si s'acaba sabent que aquest va ser conseqüència de l'estat de la carretera s'unirà a la resta d'alcaldes per demanar millores. Va explicar que hi ha punts de la C-17 on durant l'hivern no toca el sol i que s'ha d'anar amb compte.

El president de la Unió Esportiva Aiguafreda, Ricard Campasol, va explicar que havien pensat anul·lar l'activitat del club durant uns dies però finalment els equips tornaran avui als entrenaments. "El millor que podem fer és activar un altre cop l'activitat, començar com si fos un dia normal", va dir.

Va explicar també que en el moment de l'accident la família es dirigia a jugar un partit a Campdevànol i que amb ells viatjaven cinc vehicles més, tres per davant i dos per darrere. Va afirmar que aquests van veure l'accident i que viuen una situació de xoc per les imatges que van presenciar. També va agrair a tres persones d'altres vehicles que es van llençar al riu Ter, on va caure el vehicle, perquè en un primer moment pensaven que hi havia algú viu a l'interior de la furgoneta.

L'acte va finalitzar amb l'entrega per part dels companys dels dos nens de les samarretes i dos rams de flors a familiars de les víctimes.