09 de gener de 2014
09.01.2014

Cassà canvia els focus halògens del pavelló municipal per leds

09.01.2014 | 06:30
Imatge del focus led que s´ha substituït.

L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha canviat el focus halògens de l'interior del pavelló del Foment Deportiu Cassanenc per uns focus de tecnologia led amb l'únic objectiu és reduir el consum energètic, tal com es recull al Pla d'Actuació de l'Energia Sostenible Municipal (PAES).
Amb aquesta modificació s'han substituït 36 làmpades que tenien una potència de 400w per unes altres que tenen 180w. D'aquesta manera l'Ajuntament preveu estalviar uns 14.700 quilovats a l'any, fet que suposa deixar d'emetre a l'atmosfera 6,8 tones de diòxid de carboni anualment. Però l'estalvi no només serà qüestió d'energia sinó també econòmica perquè aquest canvi, d'altra banda, abaratirà també la factura de la llum que es veurà reduïda en 4.900 euros a l'any ja que es podrà disminuir la potència contractada i d'aquesta manera el consum serà molt menor.
Aquesta actuació té el cost de 19.100 euros i ha estat realitzada amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. Es preveu que aquesta despesa sigui amortitzada en un període de dos anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit