31 de gener de 2014
31.01.2014

La preinscripció per al curs 2014-2015, entre l'11 i el 21 de març

El Departament d'Ensenyament manté els criteris d'admissió d'alumnes que va aplicar l'any passat

31.01.2014 | 07:36

La preinscripció d'alumnes per proper curs 2014-2015 es realitzarà entre els dies 11 i 21 de març pel que fa als ensenyaments obligatoris; és a dir, el segon cicle d'educació Infantil, Primària, centres integrats i Educació Secundària Obligatòria (ESO).

El Departament d'Ensenyament està en procés de tramitació per publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la resolució que regula la preinscripció escolar. La Conselleria manté els criteris generals i complementaris per a l'admissió d'alumnes, així com els mateixos barems que es van aplicar per al curs actual.

A part de l'etapa obligatòria, els terminis previstos per a la preinscripció als ensenyaments professionals de música i dansa són de l'11 de març al 4 d'abril. Per a Batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de Formació Professional i d'arts plàstiques i disseny, així com per al primer període dels ensenyaments esportius, els tràmits s'hauran de fer entre el 13 i el 23 de maig. Per als cicles formatius de grau superior de FP i d'Arts plàstiques i disseny, s'ha fixat del 27 de maig al 6 de juny. Per als ensenyaments d'educació d'adults, del 23 al 30 de juny. Per als cursos de formació específics per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, del 7 a l'11 de juliol. Per als cursos extensius i per al primer període de cursos intensius i flexibilitzats de les escoles oficials d'idiomes, de l'1 al 4 de setembre. Per a les llars d'infants, del 5 al 16 de maig. I per als ensenyaments artístics superiors caldrà consultar als centres, que han de fer públiques les dates abans de l'11 de març.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook