16 de març de 2014
16.03.2014

Una avaria a la nit deixa 4.500 clients sense llum a Lloret de Mar

16.03.2014 | 00:00

Una avaria va deixar sense subministrament elèctric 4.500 clients de Lloret de Mar, a la comarca de la Selva. L'avís d'alerta es va donar al voltant de les deu de la nit. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tècnics de l'empresa Endesa, que estan treballant per solucionar aquesta incidència.
Des de Protecció Civil van informar que la Policia Local de Lloret de Mar va avisar que es tractava d'una avaria generalitzada que afectava diverses parts del municipi. A l'hora de tancar aquesta edició, la companyia Endesa encara no ha detallat les zones afectades tot i que esperaven resoldre-ho en les hores següents.
Aquesta ha estat una de les avaries amb més incidència dels últism anys. El setembre de 2010. una excavadora estava treballant fent unes obres d'instal·lació d'uns col·lectors a tocar una rotonda i, per accident, segons el consistori lloretenc, va tallar la línia i va provocar que uns 7.000 abonats dels barris del Molí, el Rieral i del centre de Lloret es quedessin sense llum. Aquesta avaria va afectar l'edifici consistorial i botigues de primera línia de mar, així com negocis del centre, els de la plaça de l'Església i carrers propers del nucli antic, entre d'altres. El tall de subministrament va sorprendre també turistes que es trobaven pel centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook