21 de març de 2014
21.03.2014

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Isabel Muradàs serà la nova cap de gabinet de la Diputació

La també regidora de Girona deixa el càrrec de delegada de Governació i Relacions Institucionals

21.03.2014 | 00:00

El president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, nomenarà la setmana que ve Isabel Muradàs i Vázquez com a nova cap de Gabinet de Presidència. Muradàs ocuparà la vacant que ha deixat l'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, recentment nomenat Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat.
La nova cap de gabinet compaginarà el càrrec amb el de regidora d'Educació i Esports a l'Ajuntament de Girona i quarta tinenta d'alcalde però deixarà la direcció dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Girona.
Isabel Muradàs (Mèxic DF, 1967) és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat P. Comillas (ICADE) i màster en Gestió i Política Universitària per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Muradàs ha estat subdirectora d'Estudis i Coordinació de la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals. També ha estat administradora de l'Àrea de Lletres, així com d'altres àrees, de la Universitat de Girona. Així mateix ha treballat com a auditora a la firma Ernst & Young i és membre del ROAC (Registre Oficial d'Auditors de Comptes).
Muradàs completa la nòmina de càrrecs assignats a Unió Democràtica a la Diputació. El maig passat es va nomenar el regidor de Serveis Socials de Girona, Eduard Berloso (CiU), com a assessor del DipLab, un organisme de la corporació provincial dedicat a l'activitat econòmica.
A més de Berloso, Unió Democràtica va substituir Fidel Rincón i Minerva Amador, els dos assessors democristians que han estat implicats en el cas del presumpte assetjament sexual de l'alcalde de Salt, Jaume Torramadé. Per subs?tituir Rincón i Amador, els democristians van designar el militant de Pals Lluís Jofra Hereu i la militant de Santa Pau Teresa Galvé.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook