09 de abril de 2014
09.04.2014

La Fapac reclama més recursos per a l'alumnat amb necessitats especials

09.04.2014 | 00:00

La Federació d'associacions de pares i mares de Catalunya (Fapac), amb representació a Girona, reclama al Departament d'Ensenyament més recursos per atendre l'alumnat amb necessitats educatives especials. L'entitat concreta aquests recursos en mestres d'educació especial, personal vetllador, educadors, auxiliars i material adaptat, com ara ordinadors, tablets o pantalles digitals.
La Fapac ha fet públiques aquestes peticions amb motiu de la Setmana Mundial per l'Educació, que es commemora fins al 13 d'abril i que en aquesta edició posa de manifest "la necessitat de complir el dret de les persones amb necessitats educatives especials a rebre una educació digna". La federació d'AMPA catalanes exigeix "als nostres dirigents" que "veritablement apostin" per l'educació inclusiva.
Perquè això sigui un fet, la Fapac reclama inversió i alerta que "retallar en educació és una errada" i que, en el cas de l'alumnat amb necessitats específiques, denuncia que "retallar en suports, en mestres, en materials, implica condemnar les persones amb necessitats educatives especials [...] a ser dependents en un futur".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook