L'Aeroport de Girona-Costa Brava registraran durant aquesta Setmana Santa un total de 562 moviments d'aeronaus, un 2,7 % més que l'any passat. En relació amb els seients oferts, les companyies aèries posaran a disposició dels usuaris 105.968 places, el que suposa un 3,1% més. A Girona demà serà el dia de més activitat, amb 56 operacions i 10.566 seients oferts.

A l'Aeroport del Prat, l'oferta de Setmana Santa és un 11,4% superior a la de l'any passat. Durant aquests dies de Setmana Santa, l'oferta de les companyies haurà assolit 1.487.331 seients, això és un 15,5% més que el 2013. El volum més important d'aeronaus que viurà l'aeroport del Prat es produirà avui, quan està previst que s'enlairin i aterrin 844 avions, amb una oferta conjunta de prop de 145.000 seients

Les destinacions més sol·licitades per aquests dies són les Illes Balears i Sevilla, en l'àmbit nacional, mentre que les principals capitals europees així com Nova York, Tel Aviv, Istanbul o Moscou, tornen un any més a ocupar les principals rutes a escala internacional.

Multa a Girona, segons CCOO

CCOO va informar ahir que Inspecció de Treball ha decidit multar amb 4.000 euros a l'Aeroport de Girona arran de les denúncies presentades pel mateix sindicat. En aquestes, requerien a l'empresaque corregissin diverses irregularitats en relació amb el servei de salvament i extinció d'incendis, centrals elèctriques i servei de pista i plataforma. Des del sindicat van informar ahir que el representant d'Inspecció del Treball ha de tornar la setmana que ve a l'aeroport però que ja va avançar que hi hauria multa.