La Clínica Bofill obrirà un nou centre mèdic a la urbanització Empuriabrava de Castelló d'Empúries. Estarà localitzat al carrer Pla de Roses, a prop de la zona comercial i començarà a funcionar el proper 9 de juny. La Clínica segueix així amb el seu pla d'expansió iniciat fa justament un any amb l'obertura d'un centre de característiques similiars a Platja d'Aro.

La direcció va explicar en un comunicat que l'objectiu és "cobrir una zona molt concorreguda pel que fa a residents i turistes". A banda de buscar usuaris de fora, la Clínica també busca apropar-se als habitants autòctons "que són fidels a la Bofill".

De moment, el nou centre d'Empuriabrava no treballarà amb assegurances de salut privades però sí que ho farà amb les d'accidents laborals, mútues esportives i assegurances de viatge.

La inversió en equipaments i l'adequació de l'espai ha costat a la Clínica 450.000 euros. El centre constarà de deu consultoris, tres box d'urgències i dels serveis de radiologia, ecografia i anàlisis clíniques. També tindrà una ambulància operativa les 24 hores i es gestionaran visites a domicili. En el cas concret del servei d'urgències, la Clínica destaca que estarà obert 12 hores -de 9 del matí a 9 del vespre-.

La direcció també va avançar que l'obertura de la nova clínica suposarà la creació de 7 llocs de treball en nòmina i 15 llocs de treball indirectes de metges que col·laboraran en diferents serveis.

A banda de les especialitats mèdiques i quirúrgiques, la Clínica ha dissenyat un programa específic de salut integral en què inclou la valoració tant en l'àmbit fisiològic com psicològic que anomenem FQL, que ja ha estat implantat al centre de Platja d'Aro "amb molt d'èxit en aquest primer any" i tindran una especial intervenció les unitat de Sobrepès i Obesitat així com la de Cirurgia plàstica, estètica i reparadora i la medicina estètica.

A prop de la zona comercial

Fonts de la Clínica també van remarcar que el nou centre està ubicat molt a prop del centre comercial, fet que permet un bon accés i aparcament gratuït. Tanmateix, els responsables han triat aquesta ubicació "pensant a garantir la privadesa del pacient sobre tot en el cas de les unitats mèdiques especialitzades".

El nou centre d'Empuriabrava, a diferència del de Platja d'Aro, serà un edifici de tres plantes rehabilitat però complirà una funció similar i permetrà a la Clínica estar present en una zona amb forta afluència de turistes com és la Costa Brava.