Prop de 900 voluntaris col·laboren des d'ahir a la tarda amb el Recapte Costa Brava promogut per la Fundació del Banc dels Aliments a Girona. L'objectiu d'aquesta campanya, en la qual s'han implicat 60 botigues i supermercats de 17 municipis, és buscar la solidaritat de turistes i estiujants.

El vicepresident de l'entitat a Girona va explicar que cada centre comercial compta amb una quinzena de persones voluntàries, que són les encarregades d'animar els compradors a col·laborar amb la campanya i a recollir els aliments que donin. Tal com és habitual, el Banc dels Aliments disposarà caixes a la sortida dels supermercats perquè les persones que ho desitgin hi puguin fer donacions.

El Recapte Costa Brava s'organitza per tercer estiu consecutiu i s'allargarà tot el dia d'avui en establiments situats a Blanes, Calonge, Castell-Platja d'Aro, Empuriabrava i Castelló d'Empúries, Figueres, Vilatenim, l'Escala, la Bisbal d'Empordà, Lloret de Mar, Palafrugell, Palamós, Pals, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Torroella de Montgrí i l'Estartit.