Els clients de la línia RG1 disposaran a partir de dilluns d'un nou bitllet combinat. Es tracta del "Tren + Bus Pujol" que inclou el viatge en tren fins a Blanes i el desplaçament en autobús des de l'estació de trens d'aquesta localitat fins al nucli urbà del poble o d'altres municipis com Lloret de Mar i Tossa de Mar. El tiquet es podrà adquirir a les taquilles de les estacions de la línia RG1, entre Sils i Portbou, i no suposa una millora en el preu, que costa igual que els dos bitllets per separat. Des de Rodalies de Catalunya subratllen que de dilluns a divendres hi ha setze trens, vuit per sentit, que connecten les comarques de l'Alt Empordà, el Gironès i la Selva amb el Maresme.

El nou bitllet combinat es podrà adquirir a qualsevol taquilla de la línia RG1 entre Sils i Portbou a partir de l'1 de setembre. La línia RG1 és la que uneix les comarques gironines amb el Maresme, des de Porbou passant per Figueres, Blanes i Girona fins arribar a Mataró.

El bitllet inclou el viatge en tren de Rodalies de Catalunya fins a l'estació de Blanes i el desplaçament en autobús des de l'estació de trens d'aquesta localitat selvatana fins al nucli urbà del poble o d'altres localitats com Lloret de Mar i Tossa de Mar. Durant el cap de setmana, l'oferta de la línia RG1 es manté amb trens directes, de 31 minuts, que connecten Girona amb Blanes.