Una dona de nacionalitat txeca de 76 anys va morir ahir a la tarda a la platja de Lloret de Mar. Segons va informar Protecció Civil, dues dones d'un grup de turistes procedents de Txèquia van tenir problemes mentre s'estaven ?banyant. Una d'elles, la víctima mortal, va poder sortir pel seu propi peu i, minuts més tard, va avisar als socorristes que es trobava malament. Va ser traslladada al punt de socors, on va morir. També es va rescatar una altra turista de 70 anys que la van portar en helicòpter fins l'Hospital Trueta de Girona, on va arribar en estat greu.

La persona que va morir era una dona de 76 anys de nacionalitat txeca, mentre que l'hospitalitzada té 70 anys i pertany al mateix grup de turistes amb qui viatjava la víctima mortal.

A banda dels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), també s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local de Lloret de Mar. A la platja on va passar l'incident onejava bandera verda i hi havia bones condicions per al bany. Amb la mort d'aquesta banyista ja són divuit les víctimes a les costes catalanes.