Un total de 149 persones van participar ahir en la 58a edició del Concurs Internacional de Pintura Ràpida de Tossa de Mar, que és degà a Catalunya i a l'Estat. En la categoria d'adults, el Premi Especial Ajuntament de Tossa de Mar, valorat en 1.500 euros, va ser per a Maria Teresa Durà Sepulcre, mentre que el Premi Especial Diputació de Girona, també de 1.500 euros, se'l va endur Antonio Barahona.

També en la categoria dels grans, Jaume Jurado es va endur el Premi Olis/Acrílics i gaudirà d'una estada a l'hotel Golden Bahía i 300 euros; Francisco Solano va guanyar el Premi Aquarel·les/Guaixos i va rebre una estada a l'Apart-hotel Giverola i 300 euros; i Joan Subirana va obtenir el Premi Altres Procediments i va ser obsequiat amb una estada al Gran Hotel Reymar i 300 euros. A més, van guanyar 300 euros Jordi Torrent (Premi Nàutica Tossa) i Ricard Terraza (Premi Sorea); i Joan Pons (Premi Club Aire) es va endur una estada al Club Aire Libre.

En la categoria juvenil, Laia Robert es va fer amb el Premi de 13 a 15 anys i va guanyar un lot de productes. Per la seva banda, els guardons infantils van recaure en Elvis Fagot (Premi de 4 a 6 anys), que es va emportar a casa un lot de productes; Eudald Escolà (Premi de 7 a 9 anys), que també va guanyar un lot de productes; i Jan Ribas (Premi de 10 a 12 anys), que es va endur un lot de productes i un dinar per a dues persones a la Pizzeria Mestre d'Aixa.