Els Mossos d'Esquadra busquen un conductor que ahir va atropellar mortalment un vianant a Mont-ras i va fugir. La víctima mortal és un home de 33 anys veí de Palafrugell. La policia catalana està buscant testimonis dels fets i recollint informació tot i que de moment no hi ha constància que ningú hagués vist el tràgic succés.

L'accident va succeir al quilòmetre 330 de la C-31, en sentit Girona, a tocar de l'entrada de Palafrugell sud, entre la carretera i el carril secundari que discorre al costat d'aquesta via. En concret, els fets es van produir davant de l'empresa de ceràmiques La Ciutadella i al costat de la firma BigMat. Aquest diumenge al migdia encara es podien veure les restes de sang a la carretera. Segons sembla, la víctima es trobava caminant pel carril secundari que es troba al costat de la C-31 i l'accident s'hauria produït entre aquest carril i la carretera C-31. Els Mossos d'Esquadra van demanar informació a tots els veïns o empreses de la zona i també tenen previst revisar les càmeres de seguretat de les empreses del voltant per intentar trobar el conductor.

Els primers que van donar l'avís d'alerta van ser uns conductors que passaven per aquesta carretera i es van trobar amb el cos de la víctima estirat a terra. Va ser llavors quan els ciutadans van avisar els Mossos d'Esquadra i el SEM, que es van desplaçar fins aquest lloc. Els Mossos d'Esquadra van obrir ahir una investigació per trobar el conductor que va atropellar ?mortalment un home de 33 anys, veí de Palafrugell, i va fugir. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

En un altre punt del territori una col·lisió frontal entre un tot ter?reny i un turisme va deixar tres ferits de diversa gravetat a Jafre. L'accident es va produir a les 12.10 per causes que encara s'estan investigant. El xoc frontal es va produir a la carretera Gi-634.

Tres dotacions dels Bombers i diverses dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i els equips de rescat van haver de rescatar una persona que havia quedat atrapada dins d'un cotxe.

A Ger, un motorista va resultar ferit després de patir un accident mentre circulava per la carretera del torrent de Montmalús, a Ger, a la Cerdanya. Els fets van succeir al voltant de les onze del matí. L'home va patir un accident mentre circulava i va caure des d'uns tres metres d'alçada fins a un terraplè. L'helicòpter va aconseguit rescatar-lo i portar-lo fins a l'ambulància del SEM que el va traslladar a l'hospital de Puigcerdà.