Greenpeace inclourà l'espai Zero del grup Wattia Innova, SL a Olot al seu pla de comunicació sobre consum ecològic. Wattia Innova, SL ha habilitat la seva seu (un espai d'oficines de 200 m2 que acull 20 treballadors)com a mostra de la possibilitat d'arribar al consum nul en base a les energies renovables. La portaveu del Grup de Voluntaris de Greenpeace Barcelona ha afirmat: "Inclourem l'espai Zero com un referent de realitat d'ús energètic 100% sostenible". Ha ampliat que ho faran en tots els àmbits de comunicació de Greenpeace a l'Estat. Ha enumerat: "Xerrades externes i internes i a través de les publicacions d'àmbit estatal i internacional de l'organització". Ha assenyalat que l'espai Zero formarà part del programa de formació dels militants de l'organització ecologista. "No coneixem -ha observat- cap experiència comparable a Catalunya".

La portaveu va fer l'afirmació després d'una visita de dues hores a l'espai que alhora fa de seu empresarial i de laboratori de proves. Fran Comino (directiu de Wattia Innova, SL) va començar les explicacions al grup d'ecologistes des de l'exterior. Va mostrar les plaques solars i les fotovoltaiques de la teulada, la xemeneia tèrmica i una estació meteorològica destinada a detectar els canvis de temperatura per poder-los adaptar -de manera instantània a la programació energètica. Tot seguit va ensenyar els vidres i els cortinatges aïllants.

A l'interior va explicar el sistema de pou canadenc que, a partir del contacte del fred soterrani amb l'escalfor de la xemenia, produeix aire condicionat. Va mostrar els pous geotèrmics, els acumuladors d'energia i els sistemes de programació informàtica que funcionen per sensibilitat. També va explicar la manera de racionalitzar la feina a les aportacions energètiques de l'exterior (per exemple les hores de sol). Va exposar la integració de 20 sistemes renovables actius i passius destinats a reduir a mínims el consum.

A més, va explicar la seva experiència en l'adaptació de l'Institut d'Ensenyament Secundari Garrotxa a les energies renovables.