Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els autors que diumenge a la matinada van profanar la tomba de la mare del delinqüent Juan José Moreno Cuenca, conegut com el "Vaquilla". Els operaris del cementiri de Girona van ser els primers a donar l'avís d'alerta. Segons sembla, els delinqüents haurien actuat emparats per la foscor i s'haurien emportat diverses pertinences de l'interior de la caixa de la difunta. La família ja va presentar ahir una denúncia a la policia catalana i es va mostrar indignada, perquè aquesta no és la primera vegada que algú profana les tombes dels seus familiars.

Se sospita que els autors van accedir al cementiri durant la nit, van trencar el nínxol i van obrir la caixa de la mare del "Vaquilla", Rosa Cuenca, i es van emportar diverses pertinences de la difunta. Els Mossos es van desplaçar ahir fins al lloc dels fets i van acordonar la zona durant diverses hores per buscar pistes.

Aquesta no és la primera vegada que algú profana les tombes de la família del "Vaquilla" perquè, ara fa uns dos anys, uns brètols també van obrir la tomba del mateix delinqüent, que també es troba al cementiri de Girona.