11 de novembre de 2014
11.11.2014

Cavall menorquí i conill eivissenc a la Festa de Sant Martirià de Banyoles

11.11.2014 | 07:11

La Fira de Sant Martirià arribarà aquest any amb novetats i un augment de l'espai de races autòctones, en especial de les Illes Balears, com ara el cavall menorquí, el conill d'Eivissa, l'indiot mallorquí, la vaca menorquina, l'ovella roja mallorquina, la cabra mallorquina, el ca eivissenc o la gallina menorquina. La fira s'inaugurarà divendres i s'allargarà fins diumenge.
És una fira perfecte per als amants del cavall i per als amants dels animals autòctons catalans com ara l'oca empordanesa o el colom de vol català. I és que la Mostra de races autòctones catalanes amb animals autòctons és perfecte per ensenyar als nens i nenes.
Els concursos morfològics seran de cavall de tir, híbrid, ase català, cavall de pura raça espanyola, cavall de concurs i cavall de pura sang àrab. El cap de setmana serà ple d'activitats amb exhibició de diverses disciplines eqüestres, tast de cerveses artesanes, l'exhibició de batre i de fer un paller, la mostra de tractors, la mostra d'eines del camp, o el tercer concurs de cant de gall.
Al Firaestany hi haurà la representada també l'Agència Catalana de Consum, el sector de la moda, la llar i l'automoció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook