13 de novembre de 2014
13.11.2014

La XV Biennal del pessebre portarà 128 peces inèdites a Banyoles

El programa inclou exposicions de diorames i figures a més del 50è concurs de naixements

13.11.2014 | 00:00
La presentació del cartell i el programa de la biennal, ahir a Banyoles.

La XV Biennal del pessebre portarà a Banyoles 128 recreacions del naixement de Jesús, elaborades arreu de Catalunya. El programa inclou una exposició de diorames, el 50è Concurs de pessebres de Banyoles i una exposició de figures; totes tres es podran visitar al Monestir de Sant Esteve.
L'Associació de pessebristes de Banyoles i la Federació Catalana de Pessebristes organitzen l'activitat, que es desenvoluparà entre el proper 30 de novembre i el 2 de febrer de 2015. La mostra té la col·laboració de l'Ajuntament, la Generalitat, la Diputació, el Consell del Pla de l'Estany i el Bisbat. El pintor Gonzalo Tabuenca és l'autor del cartell promocional.
La Biennal del pessebre català s'organitza cada dos anys en una ciutat catalana i exhibeix pessebres acabats de fer, triats per la seva qualitat. Per Banyoles se n'han seleccionat 128, 54 dels quals són de la capital del Pla de l'Estany. La representació banyolina inclou 2 obres de 5 pessebristes banyolins ja desapareguts: Salvi Gratacós, Jaume Duran, Albert Tubert, Francesc Casadevall i Josep Roura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit