L'administració de loteria de Porqueres "El gall de la sort" va repartir dijous 360.000 euros amb el número 73.154, en el qual va recaure el segon premi de la Loteria Nacional. Cada dècim ha estat premiat amb 6.000 euros.

La meitat dels beneficiats per aquest premi són clients habituals de l'administració, per als quals "El gall de la sort" cada setmana reserva fulles de loteria -un total de 30 dècims-. La dependenta de l'establiment va explicar que les altres tres es van vendre entre passavolants. L'administració es troba en un lloc de pas entre Banyoles i Girona, ja que és a la vora de la gasolinera de Mata.

La majoria de compradors eren persones conegudes del local, ja que són de Banyoles, Porqueres i Mata. Ahir al matí, la mateixa administració va telefonar a algun dels seus clients per informar-los del premi, mentre que d'altres van trucar per saber on podien cobrar. La persona que ha aconseguit més diners és un client que sempre compra 3 dècims i que, per tant, ha guanyat 18.000 euros.

"El gall de la sort" ha repartit altres premis anteriorment, el més important dels quals va ser 2.246.912 euros d'una Primitiva en la qual es van encertar sis números. I abans havia venut un número de Loteria premiat amb 30.000 per dècim.