El menjador laboral de la Clínica Girona ha estat acreditat amb la certificació AMED per promoure la dieta mediterrània entre els seus treballadors. El menjador de professionals de la Clínica Girona serveix uns 7.000 plats a l'any i ofereix un menú diari que consisteix en 3 primers plats (amanida, pasta o arròs i verdura) i tres segons plats (peix, carn blanca, carn vermella o ous), amb pa (normal, sense sal o integral) i postres (fruita i làctics enters i desnatats).

La Clínica Girona és la sisena entitat del sistema sanitari integral d'utilització pública de la Regió Sanitària de Girona que s'acredita, després dels menjadors laborals de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles acreditat l'any 2010, l'Hospital de Palamós acreditat l'any 2011, l'Hospital Sant Jaume d'Olot acreditat l'any 2013, i l'Hospital de Figueres i el Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt acreditats aquest any 2014.

A Girona ja hi ha 32 establiments amb aquesta acreditació del programa AMED, liderat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, que arriben a uns 3.750 comensals diaris.

Avui ja són 91 municipis de tot Catalunya on hi ha almenys un establiment acreditat, dels 346 acreditats que tenen capacitat per oferir menús basats en la dieta mediterrània a més de 54.000 comensals diaris.