Èxit de la 22a edició del saló nupcial de Fira de Girona, "Tot Nuvis". La regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, va explicar que ha augmentat el nombre d'expositors satisfets amb la mostra. ?"L'any passat un 75% deien que tornarien i enguany hem arribat al 90%", va assenyalar. També va augmentarr la xifra de visitants, ja que durant la darrera edició el saló només va arribar als 3.000 visitants. Cunyat va assegurar que les noves activitats relacionades amb la perruqueria, la música i l'ornamentació per als casaments han tingut molt bona acollida i, per aquest motiu, la mostra té previst continuar apostant per les activitats més participatives.

Coralí Cunyat va explicar que estan "molt satisfets" amb els resultats obtinguts en aquesta 22a edició ja que ha augmentat el nombre d'expositors contents amb el certamen. La regidora va explicar que, tal i com és habitual en les fires que es fan a Fira Girona, els organitzadors passen una enquesta per totes les empreses que hi han participat per tal de conèixer de més a prop el seu punt de vista i intentar millorar any rere any.

"Enguany, a més, cap dels expositors s'ha mostrat insatisfet". "En edicions anteriors vèiem com alguna empresa afirmava que no tornaria a participar, mostrant-se insatisfeta amb la seva experiència. Però enguany cap d'elles ha contestat això", va afegir Cunyat.

D'altra banda i a l'espera de dades definitives, també s'ha notat un increment del nombre de visitants. L'any passat es van superar els 3.000 però en aquesta 22a edició ha arribat a més de 3.500 persones.