Els càmpings gironins han visitat recentment la fira de Montpeller, un referent per al sector. L'objectiu dels establiments campistes gironins en la seva estada a la mostra era mantenir la seva oferta de qualitat. Una trentena d'empresaris, directius i gestors de càmpings de les comarques de Girona van visitar la 36a edició del SETT, el saló dels equipaments i tècniques del turisme de Montpeller, una fira de referència per a la venda de tecnologia i equipament per al sector. La visita, organitzada per l'Associació de càmpings de Girona, va permetre conèixer les novetats sobre oferta de serveis, aplicacions informàtiques i lloguer d'infraestructures.

Segons va explicar un dels seus portaveus, els càmpings de les comarques de Girona "estan fent un important esforç per mantenir al dia les seves instal.lacions i per fer les inversions necessàries per tal de mantenir la qualitat i l'excel.lència dels allotjaments i serveis que ofereixen". Segons van ressaltar, "l'esforç que s'ha traduït en els últims any en un gran nombre de reconeixements internacionals". La visita al SETT s'emmarcava en la línia de mantenir aquest lideratge.

La Federació francesa de càmpings, que celebra el seu 40è aniver?sari, va oferir una recepció de benvinguda als càmpings que han visitat el saló.